Klinisk praksis i Akupunkturhuset

AkupunkturHuset tilbyder Klinisk Praksis for studerende og færdiguddannede akupunktører, hvor du kan følge mig som observatør og hjælper i klinikken.

Læs nedenstående før du kontakter mig:

– Jeg vil altid gerne mødes med dig inden et praktikforløb, for at se om vi trives godt i rum sammen, så du ikke skal starte på noget, som vi alt for hurtigt afbryder igen.
– Du har tavshedspligt i forhold til hvad du oplever med patienter i klinikken – og du skal tage den alvorligt. Dette gælder også i forhold til  medstuderende og kollegaer (Du må godt beskrive cases, men ingen personer må med nogen som helst sandsynlighed kunne genkendes udfra din beskrivelse)
– Du kan risikere at patienterne ikke vil have en praktikant (og jeg spørger altid mine patienter grundigt om det), så må du finde dig i at sidde over en omgang. Det er vilkårene – mine patienters tryghed i behandlingen er vigtigere end din praktik.
– Stil spørgsmål, når der er tid til det – også de dumme – Det værste der kan ske, er at vi bliver klogere.
– Før ”logbog” over, hvad du ser og hører. Skriv diagnose, hvilke punkter der bliver brugt, og hvorfor.
– Hvis jeg af en eller anden grund ikke oplever at det fungerer optimalt med patienterne, når du er i rummet, vil jeg selvfølgelig se hvad jeg selv kan gøre for at ændre situationen og lære af den. Hvis ikke det lykkes, må jeg desværre afbryde praktikken.

Priser :

1 mdr.

1.200 kr

1 uge

500 kr

1 dag (over 4 patienter)

150 kr

½ dag (til og med 4 patienter)

100 kr

Når alle disse formalia er sagt, så håber jeg du får et spændende, lærerigt og også sjovt praktikforløb.

Venlig Hilsen
AkupunkturHuset